fbpx

Angrefrist og retur

Hos Timalu har du åpent kjøp i 14 dager. Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp, og om du angrer på et kjøp må du gi oss melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at du har mottatt varen, eller helst så fort som mulig. Returomkostninger dekkes av kjøper. Varen må returneres ubrukt og i originalemballasjen, slik den ble mottatt. Varer som sendes oss uten originalemballasjen kan vi dessverre ikke ta imot. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet tilbake til deg. Adresse for retur finner du i skjemaet for angrerett.

 

Last ned skjema for angrerett her.

 

 

Bytting av varer kjøpt i nettbutikk

Dersom du ønsker å bytte mottatt vare i en annen størrelse eller farge må du kontakte Timalu innen kort tid. Vi sender nye varer portofritt, men returen dekkes av deg. Det er viktig at byttet avklares med oss på e-post (kundeservice@timalu.no) eller telefon (32 83 44 50), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager. Ved bruk av bytterett må varen være ubrukt, og merkelapper må ikke være fjernet fra produktet. Om du ønsker å returnere varer kjøpt i nettbutikk direkte i butikken lar dette seg gjøre. Det er ingen bytterett på undertøy, øredobber eller salgsvarer.

 

 

Reklamasjon

Er varen skadet? Send en mail til oss så fort som mulig, eller innen 14 dager til kundeservice@timalu.no, med beskrivelse om hva som er feil med varen, ordrenummer, fullt navn og telefonnummer – samt bilde av den skadede varen. Ta vare på alle deler, inkludert emballasje, til vi har tatt kontakt med deg.

 

 

Tilbakebetaling

Tilbakebetaling skjer vanligvis 1-3 dager etter vi har registrert returen. Hvis du har betalt med kredittkort vil pengene automatisk settes tilbake på samme konto. Kontakt kundeservice på kundeservice@timalu.no

 

 

Salg 

På grunn av stor pågang i salgsperioden, kan det skje at noen varer blir utsolgt selvom kjøpet er gjennomført. Du vil da få tilbake pengene for kjøpet du har gjort, eventuelt bytte inn i en annen vare.